Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Ο στρατός του Άσαντ θωράκισε τη Νότια Ευρώπη από επιθέσεις της ISIS!



Η εικονα απο το παρακατω link:
http://www.protothema.gr/world/article/408156/100-upoptoi-tis-tzihad-stin-athina/

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Αυτον τον Συριακο Στρατο .......λυσσαξαν οι ΗΠΑ και οι Τουρκοι αλλά και οι Ευρωπαϊκά κωλοχαρτα τους, να εξαφανισουν..
Ξαφνικα ο ΑΣΑΝΤ εγινε εχθρος ....της Δυσης και της Τουρκιας, ...επενεβησαν με ΙΣΙΣ , με δηθεν αντικαθεστωτικους Συρους, τους οποιους εξόπλισαν και οργανωσαν,,
Ρημαξαν μια χωρα η οποια  δεν ενοχλησε κανεναν γειτονα ,μετα την κριση και πολεμο αραβοισραηλινων ....οποτε κατεληφθησαν και τα υψιπεδα του ΓΚΟΛΑΝ.
Επενεβησαν , οπως και σε ολη την κεντρικη και Νοτια Αμερική ,,την δεκαετια του 70' δηθεν για να αλλαξουν το καθεστως σε φιλοδυτικα προτυπα, δικην ΙΡΑΚ και ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ....
Δεν υπολογισαν καλα όμως την επιμονη ΑΣΑΝΤ (με ότι αυτο εφερε στον λαο , ), τους ΚΟΥΡΔΟΥΣ κομπανι, και φυσικα την ΡΩΣΙΚΗ αρκουδα ...η οποια φαινεται να ξυπνα απ την ναρκη της.....για να βοηθησει τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ της συμμαχο, την ΣΥΡΙΑ...
Κατεστρεψαν οι Παντοκρατορες GUN FIGHTERS , μια χωρα , εναν λαο και γεμισαν την ΕΥΡΩΠΗ και δη την Ελλαδα Στρατιες προσφυγων-Λαθρομεταναστων -Τρομοκρατων Ισλαμιστων ....
Η συγκυρια ..χαλεπη, δυσκολη, επικινδυνη μυριζει μπαρουτι....Η γειτονια φλεγεται , η ΕΥΡΩΠΗ ( 5 χωρες) αντιδρα με κλεισιμο συνορων, άρα με εγκλωβισμο μεταναστων και επηλυδων ΕΔΩ ...και η Πολιτικη Λεγεωνα των προδοτων και επισφαλών ασυνειδητων Πολιτικών Τ(ρ)αγων μας παιζει παιχνιδια εκλογικα χωρις την παρουσια ΥΠΕΞ , η ΥΠΕΘΑ...
Μονο ο διεθνης μας ΓΟΗΣ Αβραμοπουλος, περιφερει την μαζα του ....για το θεαθηναι!!!!!!!
!

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@


Το ΑΡΘΡΟ:: 
http://greeknation.blogspot.gr/2015/09/isis_16.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed:+blogspot/AWnF+(%CE%95%CE%98%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91+%CE%98%CE%95%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%91-%CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%91%CE%94%CE%91)





Ο συριακός στρατός σταμάτησε την ISIS από το να φτάσει στις ακτές της νότιας Ευρώπης.
Χωρίς τον συριακό στρατό, το Ισλαμικό Κράτος θα είχε ήδη φτάσει στις νότιες ακτές της Ευρώπης, είπε ο επικεφαλής της ρωσικής αντιπροσωπείας του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρωπαϊκή Κοινοβουλευτική Συνέλευση.
«Θα έλεγα ότι, αν δεν υπήρχαν [κυβερνητικές] συριακές δυνάμεις, το χαλιφάτο θα αισθανόταν άνετα στη Μεσόγειο και θα είχε αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο», δήλωσε ο Sergei Naryshkin στην ΚΣ του ΟΑΣΕ στην πρωτεύουσα της Μογγολίας, Ουλάν Μπατόρ.
Παράλληλα με την καταπολέμηση της ISIL στη χώρα, ο συριακός στρατός μάχεται τη λεγόμενη μετριοπαθή αντιπολίτευση, καθώς και άλλες επαναστατικές ομάδες, συμπεριλαμβανομένου του Nusra Front, συνεργάτη της Αλ Κάιντα.
Ο ιρακινός στρατός, καθώς και τα κουρδικά στρατεύματα, διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην καταπολέμηση της ISIL, τόνισε ο Naryshkin.
Σύμφωνα με τον επικεφαλής της αντιπροσωπείας, η Ρωσία θα συνεχίσει να προμηθεύει με όπλα τη Συρία για να συνδράμει στην πάταξη της τρομοκρατίας, σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο.
Ο Naryshkin υπογράμμισε ότι η Ρωσία δεν κρύβει ότι έχει παραδώσει στρατιωτική βοήθεια προς τη Συρία, για να βοηθήσει στην εξάλειψη της τρομοκρατίας στη χώρα.
Αυτές τις εικονες Θελαμε ή Θελουμε για τα νησια μας??? Μας υποχρεωνουν να αλλοιωσουμε την υφη του πληθυσμου μας....






Και η ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ...................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου