Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017


ΠΟΙΟΙ  ΜΑΣ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ????  ΕΛΛΗΝΕΣ ????  ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΘΕΝΤΕΣ???? ΕΒΡΑΙΟΙ??? ΜΑΣΟΝΟΙ?
ΑΛΛΟΤΡΙΟΙ??? ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ  ΘΡΕΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΗΣ ΑΥΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ???? ή ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ,ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ, ΕΦΙΑΛΤΕΣ και ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ (με την γενικη ενννοια του όρου)??? 

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Η  ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΛΟΦΟΥ:





Η γιαγιά του Γιώργου Παπανδρέου, Σοφία Μινέικο, είναι γνωστή. Διάφορες εικασίες έχουν γίνει για την καταγωγή και το ξενικό της όνομα.
Πολύ λιγότερο γνωστός είναι ο πατέρας της, Ζίγκμουντ Μινέικο, προπάππους του πρώην πρωθυπουργού, για τον οποίο έχουν κυκλοφορήσει τα πιο απίστευτα σενάρια, κυρίως από εθνικιστικούς και ακραίους κύκλους.
Ο Ζίγκμουντ Μινέικο (Zygmunt Mineyko στα πολωνικά) ήταν Πολωνός αριστοκράτης, στρατιωτικός και επιστήμονας, που εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα και πήρε ελληνική υπηκοότητα. Κόρη του ήταν η Σοφία Μινέικο, γαμπρός του ο Γεώργιος Παπανδρέου, εγγονός του ο Ανδρέας Παπανδρέου και δισέγγονός του ο Γιώργος Παπανδρέου...............
Γεννήθηκε το 1840 στο Μπαλβανίσκι της Πολωνίας, η οποία ανήκε τότε στη Ρωσική Αυτοκρατορία. Ηταν γιος του Πολωνού αριστοκράτη γαιοκτήμονα Στάνισλαβ Μινέικο και της Σεσίλια Ζούκεβιτς και η λαμπρή οικογένειά του έχει ρίζες στις αρχές του 15ου αιώνα.
Ο Μινέικο, οι Εβραίοι και ο τεκτονισμός
Ο Ζίγκμουντ Μινέικο ήταν και εξέχων Τέκτων, όπως πολλές σημαντικές προσωπικότητες της εποχής, σε ολόκληρη την Ευρώπη. Μυήθηκε στη Μασονία από την στοά Vox Ukrainia που ανήκε στην Grand Orient de Russie. 
Τη Σοφία Μινέικο εγκατέλειψε ο Γεώργιος Παπανδρέου για να παντρευτεί την ηθοποιό Κυβέλη:
το κερατο στην οικογενεια και η αλλαγη γυναικων και συζυγων εφθασε μεχρι τις μερες μας....Δεν το λεω με την ηθικιστικη αλλά με την εννοια του γεγονοτος..
Ο ΖΙΓΚΜΟΥΝΤ ,Από δημοσίευμα[3] της εφημερίδας "Ελευθερία" μαθαίνουμε πως από αυτές τις ανασκαφές απέκτησε αρκετά αρχαία αντικείμενα, τα οποία πούλησε στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο. Το 1891 εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Ελλάδα υπηρετώντας από διάφορες θέσεις το ελληνικό κράτος και το 1910 του απονεμήθηκε[4] τιμητικά η ελληνική υπηκοότητα. Στους Βαλκανικούς Πολέμους διαδραμάτισε[5] σημαντικό ρόλο καθώς χάρις αυτόν έγινε εφικτή η κατάληψη του οχυρού του Μπιζανίου. Ως μηχανικός της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας συμμετείχε στην κατασκευή του γνωρίζοντας τα ακριβή σχέδια του οχυρού, τα οποία και αποκάλυψε[6] στον Ελευθέριο Βενιζέλο. Γι'αυτή του τη συμβολή τιμήθηκε με τον Χρυσό Σταυρό του Σωτήρος.  Να σημειωθεί ότι ήταν ανταποκριτής πολωνικών εφημερίδων κατα τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας καθώς και επίτιμος διδάκτορας του πανεπιστημίου του Λβοφ.
Η παρουσία της οικογένειας στην Πάτρα χρονολογείται από το 1880. Στην Πάτρα γεννήθηκαν τα περισσότερα, αν όχι όλα, παιδιά του ζεύγους Μινέϊκο. Στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων στην οδό Αθανασίου Διάκου υπήρχε μέχρι την δεκαετία του 1960 το κτίριο Μινέϊκο, στο οποίο στεγάζονταν[10] τα γραφεία της Παναχαϊκής. Ο Σίγκμουντ Μινέϊκο στην Πάτρα εργάστηκε[11] ως νομομηχανικός Αχαιοήλιδος ενώ τον Ιούλιο του 1919 κλήθηκε[12] ως αναπληρωματικό μέλος του δημοτικού συμβουλίου Πατρών. Τα τελευταία χρόνια της ζωής του υποθέτω ότι θα διέμενε στην Αθήνα. Η Σοφία Μινέϊκο (1883 - 1981) γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα. .....................

Τα υπολοιπα στοιχεια στο λινκ:
http://istorika-8emata.blogspot.gr/2011/12/blog-post_23.html



ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΑΡΧΙΜΗΧΑΝΙΚΟΥ Φον ντερ Γκόλτς. 
http://iris.pblogs.gr/2010/07/to-genealogiko-dentro-ths-oikogeneias-papandreoy-8230-g-meros.html
Ο Ζίγκμουντ Μινέϊκο ένας πανέξυπνος και χαρισματικός άνθρωπος, με την διπλή ιδιότητα του Μηχανικού και του Στρατιωτικού, ήταν από τους βασικούς συντελεστές των περίφημων οχυρωματικών έργων του Μπιζανίου που σκοπό είχαν την... προστασία της τουρκικής κατοχής στα Γιάννενα από τον Ελληνικό Στρατό. Ο Στρατός μας τελικά απελευθέρωσε τα Γιάννενα έστω και με την καθυστέρηση την οποία προκάλεσαν τα οχυρωματικά έργα του Μπιζανίου που έγιναν τάφος ηρωϊκός για πολλούς Έλληνες πολεμιστές. Ένας τάφος που άνοιξε με τα ίδια του τα χέρια ο προπάππους του Γιωργάκη Παπανδρέου.
Όλα αυτά κι ακόμη περισσότερα που δεν γνωρίζουν σήμερα οι Έλληνες μπορεί να σημαίνουν πολλά, μπορεί και ελάχιστα για τον καθέναν από μας ξεχωριστά. Αλλά όμως όλοι πρέπει να ξέρουν... Κι αυτό δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει!
Φυσικά ήταν και ελευθεροτέκτονας.


 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΗΓΕΤΩΝ: ΤΖΕΦΡΥ ΜΙΝΕΪΚΟ

alt
- Πως ένας άχρηστος μετατρέπεται σε Πρωθυπουργός.

Καταγωγή

Ο μικρός Jeffrey γεννήθηκε στην Αμερική το στις 16 Ιουνίου 1952 στο Saint Paul της Μινεσότα των ΗΠΑ.
Η μάνα του εβραία την Margaret Chant κάτοικο Αμερικής με παππού τον Douglas Chant και στέλεχος των Ιεχωβάδων στις ΗΠΑ.




Το όνομα του

Το πραγματικό πλήρες όνομα του είναι Jeffrey Mineiko - Papandreou αλλά για ενσυντομία των φωνάζουν ΓΑΠ ή GAP (αγγλιστί) (μιάς και έτσι έγραφε το όνομα του στα email που αντάλλαζε με την μητέρα του) 


Η  ΑΛΛΗ  ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΛΟΦΟΥ:
εως τις μερες μας.............

Το ΠΑΣΟΚ,
που επί τριάντα χρόνια "δουλεύει" έναν ολόκληρο λαό,
δεν είναι ούτε "πράσινο" ούτε ελληνικό.
Το ΠΑΣΟΚ,
που έχει παγιδεύσει στους μηχανισμούς του μερικούς από τους πιο άξιους Έλληνες,
είναι "μπλε" και εβραϊκό.
                                     Το ΠΑΣΟΚ                                       είναι εδώ,
ενωμένο ...εβραϊκό !!

η καταρα της Ελληνικης Μεταπολεμικής πολιτικης Ιστορίας
Ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ είναι ο Εβραίος Ανδρέας Παπανδρέου. Το εγκαταλειμμένο παιδί ενός γνωστού "μπερμπάντη" αστού της προπολεμικής Αθήνας, ο οποίος εγκατέλειψε την Εβραία σύζυγό του ελάχιστο χρόνο μετά το γάμο τους. Αυτός ο μικρός Εβραίος, που μεγάλωσε μέσα σε ένα αμιγώς εβραϊκό περιβάλλον, χωρίς την παραμικρή επαφή με τον πατέρα του, εμφανίστηκε στη συνέχεια σαν "κληρονόμος" του ονόματός του και "συνεχιστής" του έργου του. Μη έχοντας καμία φυσική, πνευματική, ιδεολογική, πολιτική ή πολιτισμική σχέση με τον άγνωστο πατέρα του, στην πραγματικότητα "έκλεψε" το επίθετό του, για να πραγματοποιήσει με ασφάλεια το δικό του έργο, που ήταν τελείως διαφορετικό.
Μιλάμε απερίφραστα για "κλοπή", γιατί είναι βέβαιον ότι ο μικρός Εβραίος μεγάλωσε με το μίσος των Εβραίων Μινέικο εναντίον του Έλληνα Παπανδρέου. Ένα μίσος όμως, που δεν τους απέτρεψε από το να διεκδικήσουν το όνομά του ως κληρονομιά. Ένα μίσος, που τους έστρεψε εναντίον του άλλου γιου του "Γέρου", τον οποίο τον αντιλαμβάνονταν ως σφετεριστή της ίδιας κληρονομιάς...............
.........................................................................................................
Κάτι τέτοιο συνέβαινε στη ζωή του μονίμως "βρεγμένου" Ανδρέα. Ακόμα και χωρίς κανένα στοιχείο είσαι βέβαιος ότι κάτι ύποπτο συνέβαινε με το άτομό του. Όταν οι άλλοι έμπαιναν φυλακή για τις επιλογές τους, ο Ανδρέας εξασφάλιζε ατιμωρησία. Αυτό δεν γίνεται χωρίς "δεκανίκια". Όταν οι άλλοι σκόρπιζαν τις ζωές τους στα ξερονήσια, εξαιτίας των νεανικών τους επιλογών, ο Ανδρέας έπαιρνε βίζες για το αμερικανικό "όνειρο". Τα βήματά του σχεδόν στο σύνολό τους ήταν προφανέστατα υπό την καθοδήγηση και τη χρηματοδότηση των Εβραίων. Τίποτε από αυτά που "πέτυχε" ο Παπανδρέου στη ζωή του δεν μπορεί να γίνει χωρίς κάποια "άνωθεν" προστασία και βέβαια χρηματοδότηση. Αυτό το οποίο μας ενδιαφέρει εμάς είναι να δούμε πώς "ανταπόδωσε" τις εξυπηρετήσεις που δέχθηκε και πόσο αυτές οι "ανταποδώσεις" κόστισαν στον ελληνικό λαό.
..............................................................................................................
Οι Εβραίοι "επένδυσαν" σ' αυτόν, για να ελέγξουν την Ελλάδα. Επένδυσαν σ' αυτόν, γιατί είχε "κληρονομήσει" ένα όνομα "κλειδί" για την ελληνική πολιτική σκηνή. Επένδυσαν στον μοναδικό κληρονόμο του "Γέρου", εφόσον κατά "τύχη" ο έτερος συγκληρονόμος του ιδίου ονόματος ήταν λιγάκι "λωλός". Ο Ανδρέας ήταν η μεγάλη ευκαιρία των Εβραίων να εγκατασταθούν μόνιμα στην κορυφή της ελληνικής κοινωνίας. Εκεί επένδυσαν. Αυτό αποδεικνύεται και μέσα από το βιβλίο ενός πρώην συνεργάτη και εξ απορρήτων του Ανδρέα. Αυτός μας λέει —χωρίς να τον διαψεύδει κανένας— ότι το ΠΑΚ και μετέπειτα ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε την πορεία του με χρηματοδότηση των Εβραίων της Νέας Υόρκης. Αυτό σημαίνει ότι ο μόνιμος στόχος όλων ήταν η επιστροφή του Ανδρέα στην Ελλάδα. 
..........................................................................................................
Αυτή είναι η επιτυχία των δύο μεγάλων κομμάτων. Έχουν πιάσει τα άκρα και διχάζουν τον κόσμο, παίζοντας με τα ένστικτά του. Έχουν πιάσει το "άσπρο" και το "μαύρο" και ό,τι και να ψηφίσεις το ίδιο "γκρι" θα εισπράξεις. Αυτόν τον δικομματισμό τον έχουν "στήσει" ξένα αφεντικά και τα οποία τα υπηρετούν με την ίδια πιστότητα τόσο οι σοσιαλιστές όσο και οι δεξιοί δούλοι τους. Έναν δικομματισμό που καταστρέφει τη δημοκρατία και λειτουργεί σαν μια ατσαλένια "μέγγενη" που πνίγει τον λαό και δεν τον αφήνει να κινηθεί ελεύθερα. Έναν δικομματισμό που υπηρετεί τα συμφέροντα της εξουσίας κι απλά κάθε τέσσερα χρόνια "αναβαπτίζεται" από τον "κυρίαρχο" λαό. Ο λαός μοιάζει με έναν κουτό ιδιοκτήτη, που σχεδόν εκβιαστικά ανανεώνει κάθε τέσσερα χρόνια το "συμβόλαιο" με τον διεφθαρμένο διαχειριστή.
.........................................................................................................
Ποια είναι τα εγκλήματα για τα οποία κατηγορούμε τη σιωνιστική ιδιοκτησία του ΠΑΣΟΚ;
Έγκλημα 1ον
Εκχώρησαν σε ξένους το δικαίωμα να ελέγχουν τη χώρα στον απόλυτο βαθμό. Τόσο στο θέμα της άμυνας όσο και στον τομέα της αστυνόμευσης υπάρχει απόλυτος έλεγχος των όσων συμβαίνουν στην Ελλάδα από τους Δυτικούς...............................
  Έγκλημα 2ον
Εκχώρησαν στρατηγικούς τομείς του εθνικού συστήματος σε ξένους. Το κεντρικό αεροδρόμιο της χώρας, ο τομέας της διατροφής του λαού (σούπερ μάρκετ), στρατηγικά σημεία (διώρυγα της Κορίνθου, λιμάνια κλπ.), οι τηλεπικοινωνίες, η ενέργεια κλπ. και ό,τι ξεχωρίζει ένα ελεύθερο κράτος από μια αποικία, ανήκουν στη σφαίρα ελέγχου των Δυτικών. ................................................
Έγκλημα 3ον
Επέτρεψαν σε ξένους ν' αγοράζουν τίτλους ιδιοκτησίας ελληνικής γης και να εκμεταλ­λεύονται τουριστικά, ως ιδιοκτήτες πλέον, τη φυσική ομορφιά της χώρας. Σε λίγο καιρό τα ξενοδοχεία ξένων συμφερόντων θα μπουν σε "κλειστά" τουριστικά κυκλώματα και θα λειτουργούν σαν κράτος εν κράτει. ...............................
  Έγκλημα 4ον
"Άνοιξαν" αυθαίρετα και χωρίς κανέναν στόχο την ελληνική αγορά στο σύνολό της, επιτρέποντας τη μονοπώλησή της από τα προϊόντα των πολυεθνικών. Βιομηχανικά προϊόντα, που πωλούνται αδασμολόγητα —κι επιπλέον, επειδή κατασκευάζονται σε φτηνές τριτοκοσμικές χώρες, είναι ασυναγώνιστα—, κατέστρεψαν την ελληνική παραγωγή στο σύνολό της. Προϊόντα ειδών διατροφής αμφιβόλου ποιότητας, που προορίζονται για την "πλέμπα", απειλούν διαρκώς την υγεία του ελληνικού λαού. Αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει ούτε ένα ελληνικό προϊόν που να μπορεί να επιβιώσει στην ελληνική αγορά. ...........................................................
 Έγκλημα 5ον
Επέτρεψαν την αθρόα εισροή μεταναστών σε μια χώρα, η οποία είναι γνωστό σε όλους ότι αντιμετωπίζει δημογραφικό πρόβλημα. Με τη νομιμοποίησή τους αλλάζουν την πληθυσμιακή σύνθεση της χώρας και προσφέρουν στους Δυτικούς έναν τεράστιο μοχλό πίεσης εις βάρος του ελληνικού λαού. Γιατί οι φτωχοί μετανάστες είναι μοχλός πίεσης των ισχυρών; Γιατί, κάθε φορά που θ' αντιδρά ο λαός στη δυτική κηδεμονία, οι καθ’ όλα συμπαθείς και δυστυχείς μετανάστες θα ταυτίζονται με τις δυτικές επιλογές. Επειδή εκ των δεδομένων οι γηγενείς και οι μετανάστες έχουν συγκρουόμενα συμφέροντα, οι επιμέρους κοινωνικές συμμαχίες είναι επίσης δεδομένες. Όσο κι αν διαφέρουν οι εντάσεις των συμφερόντων, είναι δεδομένο ότι τόσο το γερμανόφωνο θηρίο, που διευθύνει το αεροδρόμιο της Αθήνας, όσο και ο τελευταίος Πακιστανός μετανάστης, που εργάζεται στη χώρα μας, έχουν κοινά συμφέροντα.
Τα δεδομένα είναι απλά. Βρίσκονται καί οι δύο σε ξένη χώρα και ζουν από το δικό της κεφάλαιο εις βάρος των γηγενών. Αυτή η υπερσυγκέντρωση ξένων δεν έγινε ούτε από άγνοια ούτε από τυχαίες συγκυρίες. .................................
  Έγκλημα 6ον
Διέλυσαν τα ασφαλιστικά ταμεία και καταχράστηκαν τα χρήματα του ελληνικού λαού. Σε λίγο καιρό αυτός ο λαός, που κατέθεσε τους κόπους μιας ζωής για ν' αποκτήσει το δικαίωμα της ιδιόκτητης σύνταξης, θα σέρνεται στα δημόσια ταμεία για δημόσιες συντάξεις. Πώς θ' αντιδράσει αυτός ο λαός, όταν αυτές οι συντάξεις θα είναι αποτέλεσμα της χρηματοδότησης των ταμείων από τους Δυτικούς; Τα δικά του χρήματα έγιναν σπίτια στις "Εκάλες", καταθέσεις στην Ελβετία και κότερα. Από τη στιγμή που αυτά τα χρήματα χάθηκαν, οι συνταξιούχοι και οι άνεργοι θα βρίσκονται στο έλεος αυτών που τους συντηρούν. .......................................................
Έγκλημα 7ον
Έβαλαν τον ελληνικό λαό στο "σφαγείο" του Χρηματιστηρίου και του άρπαξαν τις αποταμιεύσεις. Επέτρεψαν στο ιδιωτικό τραπεζικό σύστημα να του "πουλάει" ψέματα και να τον παρασύρει στον δανεισμό. Να του "πουλάει" όνειρα και να τον οδηγεί στην άσκοπη υπερ­κατανάλωση. Γιατί; Για να εξανεμίσουν τα αποθέματά του και να τον "χρεώσουν" στις τράπεζες. Αυτό ήταν το ζητούμενο. Γιατί; Για δύο λόγους. Ο πρώτος ήταν για να μπορέσουν ν' αρπάξουν σχεδόν τζάμπα μεγάλο μέρος του ελληνικού κεφαλαίου από τους υπερχρεωμένους ιδιοκτήτες του. Ο δεύτερος ήταν για να τον υποτάξουν στη θέλησή τους, ώστε να μην αντιδρά στις μεθοδεύσεις τους. ..........................................................
Έπαιξαν παιχνίδι μεγάλου ρίσκου και σύντομα θα το πληρώσουν. Όταν θα καταλάβει ο ελληνικός λαός τι έχει γίνει, πολλοί απ' αυτούς θ' αρχίσουν να μελετάνε τα δρομολόγια των αεροπλάνων και των πλοίων, προκειμένου να εγκαταλείψουν τη χώρα. Εδώ είναι "Ελλάντα" δεν είναι Παλαιστίνη. Αυτός βέβαια ο φόβος των τοπικών Εβραίων είναι το δεδομένο που δικαιολογεί τη μεγάλη "αγωνία" της Μοσάντ ν' αναλάβει μέρος της ασφάλειας των ολυμπιακών αγώνων. Βιάζονται οι Εβραίοι να φέρουν ανθρώπους τους στην Ελλάδα για το "καλό" του ελληνικού λαού και βέβαια των ολυμπιακών αγώνων. Βιάζονται οι Εβραίοι να "προστατεύσουν" τον λαό και τις εκφάνσεις του, τον οποίο μισούν όσο τίποτε άλλο στον κόσμο. Η απορία του γράφοντος βέβαια είναι άλλη. Την επομένη της λήξης αυτών των αγώνων αυτό το κακό "συναπάντημα" θα εγκαταλείψει τη χώρα ή έχει και άλλες υποθέσεις προς διευθέτηση και οι οποίες θα δικαιολογήσουν την παράταση της παραμονής τους;
Το θέμα είναι ότι όλα αυτά είναι ημίμετρα. Ό,τι και να κάνουν χαμένοι είναι. Τόσο στην Ελλάδα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο τα μηνύματα που λαμβάνουν είναι αποκαρδιωτικά. Τους μισούν πάρα πολλοί για πάρα πολλούς λόγους. Τα "καύσιμα" από την πολυδάπανη εκμετάλ­λευση του "ολοκαυτώματος" είναι θέμα χρόνου να τελειώσουν. Αυτοί, που εδώ και αιώνες κλέβουν τους πάντες "κλαίγοντας", σύντομα θα κληθούν να δώσουν εκ νέου εξηγήσεις. Ο "κοσμοπολίτης" και νομπελίστας Κίσινγκερ ήδη βλέπει τον κόσμο μέσα από τα παράθυρα του σπιτιού του. Ο επίσης "κοσμοπολίτης" και "αντιτρομοκράτης" Σαρόν μετά τη λήξη της θητείας του θ' αποκλειστεί δια παντός στο Ισραήλ. Τους ψάχνουν πολλοί και τους ψάχνουν μανιωδώς. Η βλακώδης Νέα Τάξη Πραγμάτων καταρρέει παγκοσμίως και θα έπρεπε οι έμπειροι Εβραίοι να το έχουν καταλάβει εγκαίρως. Επένδυσαν σε λάθος "άλογο" και σύντομα θα κληθούν να πληρώσουν στο "ταμείο". Εκεί, όπου τα "κλάματα" των χαμένων πιο πολύ διασκεδάζουν παρά στεναχωρούν. Έγινε κατανοητός ο γράφων; Το κατάλαβαν τα "παιδιά" για να πουν τα νέα στον πατέρα;
 Μεγαλο αρθρο και κουραστικο ....αλλά ενδιαφερον σαν αποψη..
Τα υτπολοιπα στο λινκ:
http://www.ydrohoos.gr/pasok.htm

Αλλά.....
...Υπάρχει Αυτός Ο φοβος και ο τρομος εχθρων και φιλων .... Ο ΕΛΛΗΝΑΣ  ΤΣΟΛΙΑΣ....που πιστευω οτι ειναι ΙΚΑΝΟΣ να πατησει καθε βρωμικο σκουληκι  που επιβουλευεται την αγία Πατριδα μας..... ΟΧΙ αυτήν που την καταντησαν επαιτη και πορνη,......αλλά την  Πατριδα που ζει στην ψυχη μας .....και εκει θα μεινει .......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου